Badminton 

Vi er en badmintonklub under Brædstrup IF, der repræsenterer mange forskellige slags badmintonspillere lige fra ungdom til seniorer og motionister.
 
Vi ligger stor vægt på at være en klub, hvor der er plads til alle, med det sociale i højsæde. Samtidig prioriter vi at være en klub med dygtige trænere, der kan videreudvikle vores mange meget talentfulde ungdomsspillere.
 
Vi har i dag ungdomsspillere repræsenteret i mange rækker helt fra begynderspillerne i D-rækken til en spiller i M-rækken. Vi har ligeledes turneringshold der spiller i flere rækker. Vi opfordrer vores spillere til at deltage i turneringer og er medlem af både DGI og Badminton Danmark.
 
Hvert år afholder vi flere sociale arrangementer på tværs af holdene og sæsonen sluttes af med klubmesterskab og fællesspisning for alle.
Er du motionist og har lyst til at spille fjerbold med nogle gode venner er dette også en mulighed, vi har mange hal-tider, som I kan få tildelt.
 
Vi har i dag rigtig mange badmintonspillere, men har også plads til dig, så kig rundt på siden, og find relevante oplysninger, hvis du har lyst til fjerbold.
Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til bestyrelsen eller tage direkte kontakt til trænerne for de enkelte hold.
 
Du er altid velkommen til at kigge forbi og træne med et par gange og se om badminton er noget for dig.