Ungdom

   

 

Ungdomsbadminton i Brædstrup 2021/2022.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til en ny spændende sæson i Brædstrup badmintonklubs ungdomsafdeling. Igen i år vil sæsonen byde på masser af sjove og lærerige timer med klubbens dygtige instruktører. Der vil blive mulighed for at deltage i masser af turneringer for såvel nybegyndere som øvede turneringsspillere.

 

Træningstider:

Onsdag kl. 17.00-18.00 - Nybegyndere og lidt øvede spillere – Hold 1

Her lærer du at spille badminton, holde rigtig på ketcher, grund slag m.m. Der bliver også leget sjove badmintonlege og spillet kampe.

 

Onsdag kl. 18.00-19.00  - Familiebadminton – Hold 2

 Her kan du spille sammen med dit barn.

Træneren vil lave fælles opvarmning og introducere badmintonslag, og den sidste halve time er der mulighed for at spille kampe. På dette hold er der også mulighed for træningen for turneringsspillere og hyggetræning for dem, der bare har lyst til at spille for sjov med vennerne.

                                           

Sæsonstart:

Første spilledag for ungdomsholdene er onsdag den 1/9

Sidste træningsdag er d. 30/3 2022.

 

Kontingent for ungdomsspillere:                                 

Træning på et hold: pris 600 kr.

Træning på to hold: pris 800 kr.

Træning på Familiehold: pris 600 kr. (1 Forælder spiller gratis).

 

Kontingent betales via. MobilePay eller kontooverførsel. Tilmeldingsseddel kan findes på vores hjemmeside. Der er mulighed for 2 gange prøvetræning, inden der betales kontingent.

 

Turneringer:

Der bliver mulighed for at deltage i badmintonstævner i løbet af sæsonen, klubben har valgt nogle stævner ud, som man kan melde sig til. Prisen for at deltage i de individuelle stævner er 50 kr. pr. række man deltager i. Tilmelding sker løbende til træning. Efter tilmelding, skal man selv skrive spilleprogram ud derhjemme, det kommer gerne 4-5 dage før stævnet og findes på Badmintonplayer.dk

Der er også mulighed for at komme til turnering, hvis du lige er begyndt at spille badminton, DGI tilbyder masser af Begynderturneringer i området, her prøver man at spille kampe, selv om man måske ikke helt kender reglerne endnu. Her får man min. 3 kampe og en hyggelig dag sammen med holdkammeraterne.

 

Husk gode træningssko:

Husk det er vigtigt, at du har et par gode indendørs sko på, når du spiller badminton, da der ellers er risiko for, at du kan få skader.

 

Natbadminton:

En fredag i løbet af sæsonen arrangerer vi traditionen tro ”Nat badminton” for alle klubbens ungdomsspillere. En hyggelig aften, hvor der spilles med lysende bolde.

 

Klubmesterskab:

Sæsonen sluttes af med klubmesterskab og fællesspisning for aktive spillere i klubben lørdag d. 2. april 2022.

 

 

Venlig hilsen

Brædstrup Badmintonklub. Ved spørgsmål kontakt Tina Dåbeck 24464798.