Volleyball – Årsberetninger

Beretning Volleyball 2022

Beretning Volleyball 2021

Beretning Volleyball 2018

 

Et stille år er gået i volleyafdelingen.
Vi har formået at fastholde medlemstallet på 10 spillere, hvilket er rigtig godt gået i en hård konkurrencesituation med mange andre idrætstilbud.

I forårssæsonen 2017 besluttede vi i samråd med Sportshallerne dels at vende banen 90o og samtidig at flytte den ca. ½ banelængde, da vi var utrolig meget generet af gymnastikafdelingens loftskonstruktion til springgymnasterne. Det fungerer faktisk rigtig godt. Stor tak til Sportshallerne for implementering af løsningen.

I januar 2017 blev afdelingen begavet med kr. 3.000 fra Nybolig sponsoratet. Heraf brugte vi en del i forbindelse med afvikling af en sommerfest under private former. Tak for tildelingen.

Med baggrund i spillerantallet, besluttede vi enstemmigt i afdelingen, at vi i 2017/2018 ikke ville deltage i turnering under DGI. Vi ville blive alt for sårbare ved spillerafbud.

Året sluttede med maner midt i december med lidt hyggespil og efterfølgende spisning i cafeteriet. Tak for dejlig mad, Kirsten.

I skrivende stund pusler vi med at arrangere en træningsaften i Løsning i marts/april. Mere om det i næste årsberetning.

Til slut vil jeg sige tak til spillerne for opbakningen mandag efter mandag hen over sæsonen og her også en stor tak til Martin Samsing for at være den er samler holdet til træning via SMS. Desuden vil jeg også takke BIF for samarbejdet hen over sæsonen.

Birger Jensen

Volleyball

Brædstrup Idrætsforening af 1924