Brugernavn
 
  Password
         Glemt login info?  
   

 
Fornem hæder til Frits Kristoffersen
 
 
 

DBU JYLLAND’s guldnål lørdag d. 16. juni 2012.

 

 

Frits Kristoffersen (til højre), fodboldleder i Brædstrup IF, er blevet hædret med DBU Jyllands Guldnål. Til venstre formand for DBU Jylland Region 3, Lars Olesen. (Foto: DBU Jylland Region 3)


 

UNDSKYLD jeg må afbryde i forbindelse med dette stævne.

 

Anledningen er speciel og sjældent i Jysk og Dansk Klub-fodbold.

 

Jeg har fået tildelt en speciel opgave og gør det med glæde. Normalvis er det et opgave for DBU Jyllands formand, men grundet aktiviteter for DBU i Ukraine er opgaven blevet overdraget til undertegnede.

 

Jeg har været i Brædstrup adskillige gange for at overrække nåle, emblemer m.m. Det vidner om en klub der rummer mange-årige og dygtige trænere/ledere med den rette indstilling til den frivillige foreningsliv.

 

Nålen i dag er den 74. i rækken der skal overrækkes siden nålen blev indstiftet i 1943. Indenfor de sidste 3 år har kun 2 modtaget nålen.

 

Kære alle tilstedeværende det drejer sig altså om DBU Jyllands GULDnål, som nu skal uddeles her og den 74. af slagsen. 

 

 

Modtageren startede som miniputtræner i den lille jyske fodboldklub Fursund IF i 1975. Fra 1977 til 1982 var det formandsposten i Fursund IF der blev udfyldt.

 

Og siden1984 fik Brædstrup IF glæde af nålemodtageren.

 

Fra 1984 og frem til 2012 er det blevet til en række ”store som små poster” i Brædstrup IF. Det er lige fra formand til ungdomsformand, kampfordeler m.m. Enkelte år har trænergerningen været en del af de frivillige timer og det har været for kvinde-senior og poder.

 

Ved siden af dette arbejdet har der også været tid til tillidsposter udenfor klubben. Idrætssamvirket og folkeoplysningsudvalget har også haft glæde af arbejdsindsatsen. Det sender også et godt signal, at vise interesse for paraply-organisationens talerør og rådgiver i kommunen både m.h.t. økonomi og tilskud når vi snakker alle idrætsgrene.

 

I 1997 bliver der således også tid til deltagelse i DBU Jyllands organisation. Først som udvalgsmedlem med fokus på turneringer og siden som bestyrelsesmedlem i DBU Jylland Region 3. Her har der været udført et målrettet og engageret arbejdet i Danmarks nationalsport Fodbold i ca. 10 år.

 

 

 

Ved siden af det har du haft tid til at være far for 2 drenge og jeg har ved flere lejligheder også været sammen med din sympatiske kone Inge-Lise.

 

Jeg kan kun sige, at løse alle de opgaver i fritiden, kun kan ske med opbakning hjemmefra. Døgnet har som bekendt ”kun” 24 timer og det er min vurdering, at de har været udnyttet maksimal i rigtig mange år. Ingen har gået forgæves når der har været brug for et råd/hjælp i enhver henseende.

 

Socialt er du også tale om en til tider rolig og afbalanceret væsen, hvor du skaber en god balance med dem du er sammen med.

 

 

 

Kun fodboldvenner, bestyrelsesmedlemmer m.fl. det drejer sig om den DBU Jyllands højeste anerkendelse, nemlig DBU Jyllands guldnål.

 

Må jeg bede de tilstedeværende rejse sig og give modtageren af DBU’s Jyllands guldnål - nemlig Frits Kristoffersen et ordentlig bifald.

 

TAK for din indsats i Brædstrup IF og for Jysk/Dansk Fodbold

 

 LO/16.06.2012
Læs mere om udnævnelsen herpå DBU Jyllands hjemmeside 

 

 Nytårstaffel
 
 

Lørdag den 21. januar inviterede idrætsforening som tak for året 2011 til ”nytårs taffel” i Mini-hallen. 120 personer tog imod invitationen, hvor en bredt udvalg af ledere, trænere, hjælpere til musik i gaden, Brædstrup Rock, bestyrelse, udvalgsmedlemmer og  BIF`s venner, kioskhjælpere og æresmedlemmer deltog.

 

I forbindelsen med taffelen, overrakte ungdomsafdelingen DBU Jyllands sølvnål til Brian Eskildsen – Nålen tildeles ledere og trænere, som har gjort sig særlig fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for unionen eller dens klubber. Der skal være tale om min. 15 års arbejde som ulønnet leder og træner i en klub - enten i bestyrelse, udvalg, som ulønnet træner, kampfordeler eller andre for klubben vigtige, løbende funktioner. De 15 år regnes fra personens fyldte 16. år. Brian startede i 89 som træner og har siden været meget engageret i BIF, hovedformand, teltholder, træner, HIK udvalg … En rigtig BIFér og som formand Ole Schultz sagde i sin velkomsttale – en blæksprutte som enhver klub har brug for. Stort tillykke til Brian med hæderen.

 

DBU`s Jylland repræsentant Preben Nielsen, Hedensted havde også fundet vej til nytårstaffelen. Preben havde den store ære at kunne overrække, DBU Jyllands Hæderstegn til Poul Erik Holm.
Nålen tildeles ledere og trænere, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for DBU Jylland eller DBU Jyllands klubber i normalt min. 20 år og som tidligere har modtaget DBU Jyllands Sølvnål. Poul Erik startede i 1978 i BIF som træner og har lige siden været meget engageret i BIF, hovedformand, HIK udvalg, træner, BIF`s venner ………….. En rigtig Bif`er. Engageret - godt humør. Poul Erik har altid været der og  er der stadig når Idrætsforeningen mangler hjælp, guld værd for foreningen. Stort til lykke til Poul Erik med hæderen.
 
Billeder fra Nytårstaffel:
Jesper Poulsen taler for Brian Eskildsen og Jane Kristensen er klar med blomster.
 
Brian Eskildsen har modtaget hæderen. Jane Kristensen og Jesper Poulsen lykønsker.
 
Preben Nielsen holder tale for Poul Erik Holm.
 
Preben Nielsen overrækker hæderen til Poul Erik Holm, Jane Kristensen er klar med blomster.
SPONSORER


Denne side er drevet af Klubmodul.dk