Brugernavn
 
  Password
         Glemt login info?  

Støttefond

Poul Erik Holm

Alf Mathiesen

Brian Eskildsen

Formand

Kasserer

Sekretær

 

 

 Brædstrup Idrætsforenings Støttefond

Støttefonden blev oprettet i forbindelse med B I F`s 60 års jubilæum i 1984. På selve jubilæumsdagen startede salget af fondsbeviser, som havde et pålydende på 1.000,- kr.

I dagene efter jubilæet blev samtlige husstande i Brædstrup besøgt med henblik på at tegne fondsbeviser. Fondsbeviserne var et rentefrit lån til BIF, og dette arbejde gjorde, at man fik 178 beviser.

Støttefondens bestyrelse bestod fra start af Alf Mathiesen som kasserer, Anders Andersen som sekretær og Egon Møller Jensen som formand, og de skulle så sørge for, at pengene blev forrentet bedst muligt, og dette har vores kasserer klaret med bravour. Renteindtægter plus kursgevinster skulle så udloddes til BIF.

Efter 10 år havde vi tilbagebetalt det vi skulle til de personer, som velvilligt havde stillet et beløb til rådighed for vores støttefond. Resultatet på nuværende tidspunkt er, at vi som nævnt har tilbagebetalt fondsbeviserne, men derudover siden starten, har kunnet give BIF ca. 300.000,- kr.

Fondsbestyrelsen har i en periode haft Jørgen Slot Frandsen som sekretær, men består i dag af Alf Mathiesen - kasserer, Brian Eskildsen - sekretær og Poul Erik Holm - formand.

SPONSORER


Denne side er drevet af Klubmodul.dk